Ontchromen

Bij DG Car Service kunnen we uw auto geheel ontchromen. Het ontchromen van een auto houdt in dat al het chrome bedekt wordt onder een andere kleur. Om deze reden wordt het ontchromen ook wel chrome delete genoemd. Als het chrome onderdeel te beplakken is met een wrap zullen we dit doen. 

We kunnen bijvoorbeeld raamlijsten, handgrepen, sierlijsten, dakdragers, logo’s en de grill van uw auto ontchromen. De meest gekozen optie is het bewerken van de raamlijsten en de dakdragers. Niet alleen het exterieur van een auto kunt u overigens laten ontchromen. Chrome delete is ook mogelijk bij het auto interieur, denk dan aan delen in het dashboard of de zijpanelen in de deuren. 

Om het beste resultaat te creëren werken we bij DG Car Service voor het ontchromen van uw auto in een stofarme omgeving. Daarbij gebruiken we enkel de beste folies. Deze is krasvast en weert de UV straling van zon zodat er geen verkleuring kan ontstaan. Wij hebben bij DG Car Service al jarenlang ervaring met wrappen en het ontchromen is daardoor voor ons een koud kunstje. Elke chrome onderdeel beplakken we uit één stuk folie voor een perfect eindresultaat.

Wilt u meer informatie over het toepassen van chrome delete voor uw auto? Twijfelt u over de kleur folie of wilt u zien hoe wij ontchromen en welke materialen we hiervoor gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact op

Vragen over onze Ontchromen?
Bel ons
06 31782404

DG Car Service Projecten