Car wrap

DG Car Service is dé expert voor het wrappen van auto’s in Breda én daarbuiten. Wij maken een ‘custom wrap’ voor iedere wagen alsook voor het interieur van uw auto! Met een uiterst sterke vinylfolie zorgen we dat uw wagen de beste look en finishing touch krijgt. De vinyl waar wij mee werken heeft daarbij ook nog eens een extra lange levensduur. Onze vakmensen werken met een uiterste precisie en zorgen voor een professionele afwerking voor bedrijven én particulieren.

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan wrapfolies van de hoogste kwaliteit. U kan kiezen uit verschillende kleuren alsook verschillende soorten afwerkingen zoals een matte, metallic, satijnen of glanzende afwerking. Of kiest u voor een structuurfolie? Dan is ook dat geen probleem bij DG Car Service.

Uw volledige auto wrappen of interieur wrappen niet meteen uw ding? Dan kan u er ook voor kiezen om enkel bepaalde onderdelen te wrappen met de gekozen folie. Zo geeft u met enkele kleine accenten een compleet nieuwe en unieke look aan uw wagen.  Ook ‘Chrome Delete’ kan dan een oplossing voor u zijn. Hiermee bedekt u alle gechromeerde onderdelen met een wrapfolie en krijgt u meteen een sportief uiterlijk.

Vragen over onze Car wrap?
Bel ons
06 31782404

DG Car Service Projecten