auto bestickeren reclame

Jouw logo of slogan op de muur? Bij DG Car Service is het mogelijk! Of zoekt u eerder een leuke tekst of een accent voor in uw eigen woning? Dan is ook dat zeker geen probleem! Wij maken decoratieve en zakelijke muurstickers of sjablonen zodat u een unieke look kan geven aan uw project. Dit kan zowel in werk- en kantoorruimtes als in uw privé-inrichting toegepast worden.  Kiest u voor DG Car Service dan kiest u voor een professionele afwerking waarbij elk detail tot in de puntjes klopt. Wij werken met uiterste precisie en zorgen voor enkel een kwalitatief resultaat.

De sticker of het sjabloon wordt op maat gemaakt en wordt aan uw design aangepast. U kan kiezen voor een glanzende of matte afwerking zodat het volledig in uw interieur integreert.

Een muursticker niet voldoende? Dan kiest u misschien best voor een fotobehang. Een accentmuur in fotobehang zorgt ervoor dat de gekozen ruimte helemaal tot leven kan komen. Een gezellige sfeer met een persoonlijk accent. U kiest de foto en wij printen! Wij zorgen voor een professionele en scherpe uitvergroting van uw gekozen afbeelding.

Vragen over onze Belettering?
Bel ons
06 31782404

DG Car Service Projecten